Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Facilitair & Gebouwbeheer 2021

september 15 @ 08:00 - september 17 @ 17:00

Facilitair & Gebouwbeheer 2021

Op 15, 16 en 17 september staat voor het 23ste jaar op rij op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer het vakgebied voor werkplekken, gebouwbeheer en werkomgeving centraal. Vele duizenden facilitair verantwoordelijken – bijna 13.000 tijdens editie 2020 – en honderden toeleverende bedrijven komen dan bijeen in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen zijn zij goed voor vele honderden deskundigheden.

Het decennialange succes van dit driedaags vakevenement komt voort uit de behoefte van de facilitaire professionals aan fysieke ontmoeting met hun relaties, nieuwe leveranciers en met elkaar. Tijdens deze ontmoetingen halen zij kennis op, laten zij zich informeren, gaan met elkaar in discussie en signaleren de jongste ontwikkelingen voor de terreinen, waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

De feiten spreken voor zich
Dat de jaarlijkse vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 15, 16 en 17 september zijn 23ste editie gaat beleven, geeft al aan, dat het vakevenement in de sector in een behoefte voorziet. Dat wordt niet alleen ondersteund door de bezoekersaantallen, maar ook door het aantal tevreden deelnemers en het hoge rapportcijfer van zijn bezoekers. Feiten die voor zich spreken.

Uit de bezoekerscijfers valt ook op te maken, dat de bezoekers verantwoording dragen voor de werkplekken van meer dan de helft van bijna 11 miljoen werknemers in Nederland. Met zo’n 9,5 duizend euro per werkplek zijn zij daarom (mede-)verantwoordelijk voor het beheer van een gezamenlijk budget van ongeveer 55 miljard euro.

Na 22 jaar nog altijd aan de top
Het begon in 1999 met de vakbeurs Gemeente Facilitair, met ruim 100 standhouders en zo’n 1.300 bezoekers in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. In 2020 beleefde het vakgebied zijn 22ste editie in de Jaarbeurs in Utrecht. Met bijna 300 standhoudende bedrijven en bijna 13.000 bezoekers.

Al vele jaren beschouwen heel veel Nederlandstalige verantwoordelijken voor de werkplekken, het gebouwbeheer en de werkomgeving in hun organisatie de vakbeurs als hét evenement om zich op hun vakgebied te oriënteren. Daarmee is de vakbeurs de belangrijkste ingang voor eindgebruikende bedrijven op zoek naar informatie en kennis voor hun werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer. Met tientallen miljarden aan bestedingen.

Wat de 23ste editie gaat brengen, kan de organisatie niet voorspellen. In de lijn der verwachtingen, uiteraard gebaseerd op een langjarige traditie, ligt een evenement in het verschiet, dat voorziet in een grote behoefte.

Gegevens

Begin:
september 15 @ 08:00
Einde:
september 17 @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Jaarbeurs
Telefoon:
0302955911
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0302955911
Bekijk de site van Locatie